Fysiofit


FysioFit:  sinds 2004 "een verantwoorde inspanning"FysioFit heeft sinds september 2013 de beschikking over een mooie airconditioned oefenzaal met moderne trainingsapparatuur.
Wij bieden u een combinatie aan van cardiotraining op Schwinn cycling fietsen, dynamische grondoefeningen en krachttraining op Nautilus apparatuur.

Schwinn cycling : een super effectieve cardiotraining, die de elementen van fietsen op de weg op een speelse wijze binnen de Fysio fitness brengt. De razendsnel te leren technieken simuleren de vlakke weg en diverse bergzwaarten. Iedereen bepaalt zijn eigen weerstand en inspanning.

Nautilus: de optimale krachttraining via steekgewichten, met "camtechniek" , waardoor het natuurlijke bewegingsverloop wordt gevolgd. Alles direkt op display af te lezen.

Grond / matoefeningen: een op de fysiotherapeutische inzichten afgestemde manier van buik en rugspiertraining. Kortom: stabiliteit en lenigheid.

Tevens kunnen de loopbanden, crosstrainer, trainingsfietsen en krachtstations aangesloten worden op een smartcard systeem, waardoor voor training en revalidatie een optimaal programma gemaakt kan worden.